helyszínünk

Millenáris Park

Cím: 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.


A Utility Expo köszönti Önt a Bel-Buda szívében található Millenáris Parkban

A magyar főváros – és egyben Európa – egyik legjelentősebb kulturális központjaként működő épületkomplexum, és az azt körülvevő park jelenleg is több, nemzetközileg is nagy népszerűségnek örvendő rendezvénynek ad otthont.

A Millenáris – bár elsődlegesen rendezvényhelyszín – olyan kulturális, tudományos és turisztikai értéktér, mely egyben a Láthatatlan Kiállítás, az Elektromobilitás Látogatóközpont, a Nemzeti Táncszínház és a Millenáris Startup Campus Budapest otthona is!

Megközelíthetőség:

A Millenáris Park a Széll Kálmán tértől 5 percre található. A bejáratához a Lövőház utcán (a Mammut 1 és 2 között) az első keresztutcáig, a Fény utcáig kell sétálni. Itt jobbra fordulva, körülbelül 200 métert haladva található a Millenáris Park Fény utcai bejárata.

Ezen kívül található kapu a Marczibányi tér felől, a Kis Rókus utca felől és a Lövőház utca felől is, azonban ezek nyitvatartása változó lehet.

A Millenáris Park könnyen megközelíthető a 2-es metróval, a 17-es, 18-as, az 59-es és a 61-es villamossal, az 5-ös, a 16-os, a 102-es és a 139-es buszokkal (Széll Kálmán tér), illetve a 4-es és a 6-os villamossal (Széna tér).

Ha a GPS-be beírja, Millenáris, akkor is idetalál!

Koordináták: É 47.5095° / K19.0249°

a Millenáris weboldala helyszín és megközelítés