Utility Expo – Közmű szakmai és ügyfélszolgálati konferencia

Közműszolgáltatók és ügyfelek egy helyen! – március 19-22. között Budapesten, a Millenárison is megvalósul a nemzetközi színtereken már hagyománnyá vált Utility Expo hazai szervezésben.

Víz, villany, gáz, telefon, tömegközlekedés – megszokott szolgáltatások, fejlődő, új megoldásokkal!

A Közmű szakmai és ügyfélszolgálati konferencián megismerheti azokat az új, innovatív eszközöket, amelyekkel hatékonyabbá és könnyebbé teheti saját vagy fogyasztói mindennapi életét.

Milyen megoldásokon dolgoznak a versenytársak, melyek a legjobb gyakorlatok? - a négynapos Utility Expo első két napja, március 19-20. a szakmának szól. Az újszerű, innovatív, folyamatsegítő megoldások kerülnek a középpontba a digitalizáció, a fejlődés és a fenntarthatóság jegyében. Legyen szó víziközműről, áram-, gáz vagy távhőellátásról, esetleg tömegközlekedésről, új ügyfélszolgálati megoldásokról. A kerekasztal beszélgetések, szakmai pódiumelőadások és workshopok, a legújabb fejlesztések és újítások bemutatása új szempontot, friss lendületet vihet a megszokott mindennapokba. A közmű cégek és az új fejlesztéseket felvonultató vállalatok és szakemberek együttműködésének támogatása, kapcsolatfelvételének elősegítése a szakmai napok célja.

Március 21-22-e a fogyasztóké, akik ezen a hétvégén egy helyszínen intézhetik ügyeiket és érhetik el a legfontosabb közmű cégek ügyfélszolgálatait. A hétköznapokban hasznosítható új ötleteket gyűjthetnek és megismerkedhetnek azokkal az okos eszközökkel, alkalmazásokkal is, amelyek nemcsak a költségeket csökkentik, de egyszerűbbé és gördülékenyebbé teszik a szolgáltatások igénybevételét.

Tekintse meg szakmai vagy családi, változatos programjainkat, amiért érdemes kilátogatni a rendezvényre:

program kiállítók